top of page

Innleide instruktører

Meløy hestesportslag har ca 1-2 innleide instruktører i mnd. (Med unntak av sommermåndene som er noe roligere). 

 

Lise Taraldsen

 

Det blir arrangert jevnlig helgekurs med Lise. Hun er utdannet trinn 3 ved Norsk hestesenter, og har vært fast instruktør i klubben i flere år. Lise har vært sprangelev hos Lotta Björe og Sylve Søderstrand som er blant Sveriges mest rutinerte og dyktige sprangtrenere. Hun har også vært dressurelev hos Eva Karin Oscarsson og Mads Hendeliowitz som begge rir Grand Prix dressur og har enormt med erfaringer å dele med sine elever. Lise instruerer alle nivåer, og har fått fram flere stevneryttere i både sparng og dressur, i klubben vår. Vi er svært glade for å kunne få ta del i all kunnskapen hennes og setter stor pris på alt hun bidrar med.

Randi Botn

Randi Botn har 3 egne hester, en Oldenburger som hun har startet opp til VB dressur med og skal debutere i Grand Prix med i 2022, en norsk varmblodshoppe på 4 år og en Welsh partbreed 4 år. Randi er i tillegg utdannet Trener 2 og er feil og stil dommer. Hun bor i Sandnessjøen, noe som gjør det både billig og enkelt å få henne hit til Meløy.

 

Det kommer også andre instruktører hit i ny og ne, slik som Liv Marit Sjo, Tara Orlin, Cecilie Schilbred, Kjersti Moen fagerheim

 

Se terminlisten for oversikt over kurs, og hvem som er kursansvarlig. Påmelding er økonomisk bindende.  

lisa.jpg
bottom of page