top of page

Prosjekt ridehall

Prosjektet for å få ridehall i Meløy er et stort løft for klubben.  Dugnadsånden og viljen til å stå på for dette prosjektet har vært og er svært imponerende.  På kort tid er det samlet inn penger gjennom dugnadsarbeid og loddsalg og aktiv rekruttering av gode sponsorer.  Samtidig er det gjort et stort utredningsarbeid for å få et godt grunnlag for valg av halltype og konkrete byggeplaner.

Og i løpet av sommeren 2013 har hallen reist seg.  Dette har vakt oppsikt utover kommunegrensene, noe som også førte til dette flotte innslaget på NRK distriktsnyheter for Nordland. 

For hestesporten vil det å få tilgang på en hall ha svært stor betydning.  På den ene siden vil mulighetene for å gi et tilbud til brede grupper bli vesentlig bedre enn i dag.  Da tenker vi på kurs og tilbud for nybegynnere og mosjonsryttere, muligheter for å tilby handicapridning og terapiridning osv.  

På den andre siden vil mulighetene for trening bli kraftig forbedret for de rytterne som ønsker å satse på ridning som konkurranseidrett.  

Javisst er vi mange som rir utendørs i all slags vær, både når regnet pisker og trenerens kloke råd blåser bort i vinden, og når barfrosten gjør underlaget så knallhardt at alt annet enn rolige skritteturer er utelukket.  

snøstorm.jpg
16.jpg

Tilgang til en ridehall vil utvilsomt bedre rekrutteringen til sporten, og vil gi langt bedre arbeidsforhold for trenere og treningsforhold for rytter og hest.

Prosjektgruppa for ridehallen

Klubben etablerte en egen prosjektgruppe som hadde fullt fokus på prosjektet Ridehall.  Gruppa ble etablert i 2012.
 

Medlemmene i prosjektgruppa:

Lise Hogstad

Marianne Riise

Bjørn Bruvold

Prospekt Sparebank1 Nord-Norge Ridehall

Her kan du lese prospektet for Sparebank 1 Nord-Norge Ridehall ved Reipåsletta Ridebane, med vedlegg:

      Prospekt Ridehall Sparebank1 Nord-Norge Reipåsletta

      Alle vedlegg.pdf

bottom of page